Wij zijn gespecialiseerd in high-end projecten, zowel voor nieuwbouw,

interieur en renovaties.

EEN NIEUW INTERIEUR?
EEN HOTELERVARING BIJ U THUIS?
BELEEF ARDEIN.

Bij Ardein Architecten kan u niet alleen terecht voor een totaalconcept van a tot z, maar ook voor een transformatie of grondige renovatie van uw villa, penthouse, kantoor, hotel of vakantieverblijf.
 
We creëren steevast een volledig nieuwe beleving door een integratie van hedendaagse ontwerpelementen, met aandacht voor pure esthetiek, binnen en buiten.
Ardein Architecten realiseert high-end architectuur- en interieuropdrachten. We transformeren, optimaliseren, integreren en denken met u mee.

Aan de hand van diverse moodboards bepalen we de juiste sfeer en setting binnen uw project en presenteren wij u bijpassende verlichting, aankleding, meubilering, stoffering en decoratie. Indien gewenst bezoeken we samen boutiques, showrooms, steenkappers en marmergroeven. We begeleiden u van a tot z opdat u zich volledig thuis mag voelen.

Bij Ardein Architecten geniet u een breed gamma aan professionele partners – zorgvuldig gekozen –  die samen met ons instaan voor een geslaagde en prachtige realisatie.

Welkom bij Ardein Architecten.

TOTAALCONCEPT VAN A-Z

We realiseren totaalconcepten waarin architectuur, interieurarchitectuur en tuinarchitectuur samenvloeien in een stijlvol en tijdloos geheel.

Vanaf de start van de ontwerpfase tot en met de inrichting begeleiden we zorgvuldig, om zo tot een harmonieus geheel te komen. De context van de bouwgrond, onder meer bepaald door de oriëntatie en typografie van het perceel vormt de basis.

Binnen onze totaalconcepten houden we maximaal rekening met lichtinval, ruimtelijke beleving en contact met de omliggende natuur, dit alles binnen een zo energiezuinig mogelijk kader.

DESKUNDIGE BEGELEIDING

We helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuzes, en volgen het bouwproject dagelijks nauwgezet op.

De dialoog met onze klanten primeert, en we hechten veel belang een een open en heldere communicatie.

Ieder project wordt op maat van de bouwheer ontwikkeld en is uniek. Het wensenpakket en de persoonlijkheid van de bouwheer worden nauwgezet geïntegreerd in elk project en smelten naadloos samen met onze ontwerp stijl.

PUUR VAKMANSCHAP

Van ontwerpfase tot gedetailleerde afwerking: alles nemen wij in handen en samen streven we naar een geslaagd eindresultaat. Met minder nemen we geen genoegen.

Met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde professionele partners, staan wij in voor een geslaagde realisatie.

ELKE WONING IS EEN UNIEK GEGEVEN EN VERDIENT EEN BIJHORENDE UITSTRALING.

Exclusiviteit zit in de afwerking en de details. We excelleren in totaalprojecten, waarbij we alles met veel zorg tot in de puntjes afwerken.

Onze ontwerpstijl is warm-hedendaags, waarbij we zorgvuldig geselecteerde elementen van eigentijds design combineren met een uitnodigende sfeer van comfort en tijdloze elegantie.

Onze aanpak

het ardein parcours

Alles begint met een idee. 

De bouwheer heeft dromen en ambities, wij hebben ervaring en expertise.  We denken graag met onze klanten mee, vanaf het ontwerp tot gedetailleerd interieuradvies. 

Tijdens een eerste gesprek vertelt u ons uw plannen en waar u naar verlangt. 

Wij gaan vanuit onze visie en jarenlange ervaring richting geven aan uw ideeën.  Het is de bedoeling dat u aan het eind van het traject zeer tevreden zal zijn, en dat u terecht trots bent op het eindresultaat.  Een resultaat dat gezien mag worden, een resultaat met klasse en uitstraling.

Wij ontwerpen over de ganse lijn: van architectuur tot gedetailleerd interieurdesign. 

We hebben daarnaast ook oog voor tuinarchitectuur: we begeleiden het traject met de tuinarchitect en bewaken zo de look en feel van het totaalconcept. Deze drie belangrijke componenten -architectuur, interieur, exterieur- willen we op één lijn krijgen, om zo tot een perfecte harmonie te komen in het geheel. Het resultaat is elke keer een exclusief gesamtkunstwerk. Verfijnde grandeur en discrete elegantie typeren het raffinement dat wij met onze ontwerpen beogen. 

We verlenen wat we zelf noemen een ‘velvet service’. 

Uw belangen en wensen staan van begin tot eind centraal, en geen moeite is ons te veel. In de ontwerpfase vertrekken we vanuit diverse moodboards, en we gaan samen met u naar showrooms, boutiques, steenkappers… alles wat nodig is. Voor onze ontwerpen hechten we veel belang aan lichtinval, ruimtelijke beleving en contact met de omliggende natuur. Omdat elk detail op maat ontworpen is, is de ruimtelijke planning zorgvuldig afgestemd op uw levensstijl. Uiteraard is ook de energiezuinigheid van de woning van groot belang.

Nieuwbouw biedt de luxe van open mogelijkheden:

we creëren uw droomomgeving van de grond af. Maar ook wat renovaties betreft zijn er talloze opties om van uw villa, penthouse, kantoor of vakantieverblijf een pièce unique te maken. Of het nu nieuwbouw of renovaties betreft, de naadloze integratie van moderne esthetiek en tijdloze elegantie resulteert telkens weer in een unieke leefomgeving, perfect afgestemd op de visie van de bouwheer.

Frederik Standaert

Frederik Standaert studeerde in 2006 af aan Sint-Lucas (Gent).  Doorheen de jaren bouwde hij ervaring op en combineerde hij feilloos zijn feeling voor architectuur met zijn liefde voor design en interieur.  

Frederik staat gedreven, ambitieus en gepassioneerd in het leven. Met absolute zorg en toewijding streeft hij naar maximale voldoening, zowel voor zichzelf als zijn cliënteel.

Met oog voor detail en precisie maakt hij bouwdromen waar. Hij combineert moeiteloos creatief meesterschap met gedreven vakmanschap, en levert maatwerk op topniveau.

De lat ligt standaert hoog.

Frederik draagt tijdloze klasse en puur raffinement hoog in het vaandel, maar blijft zich los van deze klassiekers ook permanent verdiepen en bekwamen in innovatieve benaderingen van architectuur en  interieurdesign.

Scroll to Top